Οι τράπεζες που εργάζονται με bitcoin

By | 2020-02-06

Οι εξορύκτες Bitcoin εκτελούν αυτή την εργασία διότι μπορούν να κερδίσουν τέλη συναλλαγής που πληρώνονται από τους χρήστες για ταχύτερη επεξεργασία μιας συναλλαγής και πρόσφατα δημιουργηθέντα bitcoins που έλαβαν σάρκα και οστά σύμφωνα με μια σύνθετη φόρμουλα.

Οι κρατικές τράπεζες έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν κατά βούληση την ποσότητα των χρημάτων που κυκλοφορούν, ενώ με το Bitcoin και τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα η διαθέσιμη ποσότητα που κυκλοφορεί είναι σταθερή, προκαθορισμένη και ανεξάρτητα πιστοποιημένη.

Γερμανία: Οι τράπεζες «μπαίνουν» στο Bitcoin εντός του 2020 Οι εξελίξεις τρέχουν στη Γερμανία. Ήδη εμφανίστηκε η πρώτη τράπεζα που ζητά από τους καταθέτες της να πληρώσουν, για να τους κάνει… την τιμή να κρατάει τα χρήματά …

Οι μεγαλύτερες τράπεζες κυρίως της Βρετανίας και Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσαν σχεδόν την ίδια μέρα την απαγόρευση αγορών ψηφιακών νομισμάτων και Bitcoin με την χρήση πιστωτικών καρτών.

Οι κεντρικές τράπεζες δημιουργούν μόνο τα μετρητά, κέρματα ή χαρτονομίσματα, τα οποία είναι λιγότερα από το 10% των συνολικών, ενώ οι ιδιωτικές πάνω από το 90% – με τη μορφή των λογιστικών …

H ψηφιακή κλοπή του αιώνα

Περιγραφή:
Απώλεια 530 εκ δολαρίων από ηλεκτρονική επίθεση σε ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με έδρα το Τόκιο… ΔΙΑΒΑΣ…

Παρόμοια άρθρα από την κατηγορία "Κορυφαία άρθρα Bitcoin":

Leave a Reply