Αυτό που χρειάζεται για το bitcoin εξόρυξης

By | 2020-01-29

Για παράδειγμα, τα παλαιότερα και πιο ακριβά cryptocurrency – bitcoins (Bitcoin, BTC) – είναι κατά το ήμισυ κάθε τέσσερα χρόνια. Από το 2016 το βραβείο ήταν 12,5 BTC (περίπου 32 χιλιάδες δολάρια), το 2020 θα υπάρξει μείωση στην επόμενη του.

Έτσι λειτουργεί το Bitcoin για τους περισσότερους χρήστες. Στο παρασκήνιο, το δίκτυο Bitcoin μοιράζεται ένα δημόσιο λογιστικό βιβλίο (ledger) που ονομάζεται "block chain" (αλυσίδα των μπλοκ).

Η ισχύς που χρειάζεται για την εξόρυξη νομισμάτων αυξάνεται καθώς τα bitcoins μπαίνουν σε ροή. Ομοίως, όσο πιο δύσκολο είναι το δικό μου, τόσο πιο πολύπλοκη ήταν η απόδοση που επέτυχαν οι ανθρακωρύχοι που ήταν επιτυχείς.

Οι υποστηρικτές του Bitcoin λένε ότι το νόμισμα έχει ανοσία στον κυβερνητικό έλεγχο. "Δεν μπορούν να το σταματήσουν", εκτιμούν. Αυτό θα μπορούσε να ισχύει κατά τις πρώτες ημέρες, όταν το Bitcoin

Πολλοί αρχάριοι ενδιαφέρονται για το ζήτημα του τι είναι το Διαδίκτυο είναι απαραίτητη για την εξόρυξη, γιατί επεξεργασία δεκάδων gigabytes των πληροφοριών και κοινή χρήση με blokcheynom έρχεται σε …

Το πως ακριβώς λειτουργεί η εξόρυξη Bitcoin, ποια βήματα απαιτούνται και τι χρειάζεται για την εξόρυξη Bitcoin, είναι θέματα που αναλύονται παρακάτω.

Το POW περιγράφεται συχνά ως ένα "περίπλοκο παζλ" που πρέπει να επιλύσουν οι miners του Bitcoin προκειμένου να αποκτήσουν το δικαίωμα να επαληθεύσουν συναλλαγές και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή εξόρυξης.

Κατά τις πρώτες ημέρες του Bitcoin, ο καθένας μπορούσε να βρει ένα καινούριο μπλοκ (block) χρησιμοποιώντας την κεντρική μονάδα επεξεργασίας (CPU) του υπολογιστή τους και να ξεκινήσει εξόρυξη Bitcoin.

4/10/2012 · Σε αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο θα συνεχίσουμε τη συζήτηση για το Bitcoin, σήμερα μιλάμε για εξόρυξη, περίπου λογισμικά κέρδη στον τομέα της εξόρυξης και λιγότερο για Bitcoin.

Το POW περιγράφεται συχνά ως ένα «περίπλοκο παζλ» που πρέπει να επιλύσουν οι miners του Bitcoin προκειμένου να αποκτήσουν το δικαίωμα να επαληθεύσουν συναλλαγές και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή εξόρυξης.

Παρόμοια άρθρα από την κατηγορία "Γιατί να αγοράσετε bitcoins;":

Leave a Reply