Δολαριο bitcoin: πώς να κερδίσετε, εξόρυξη, κερδοφόρα πώληση

By | 2020-01-13
δολαριο bitcoin

Το bitcoin κατέγραψε άλμα σε ιστορικά υψηλό επίπεδο, ξεπερνώντας τα 14.500 δολάρια, σημειώνοντας άνοδο σχεδόν 7% και συνεχίζοντας την εντυπωσιακή του πορεία από τα …

Σύμφωνα με ξένα πρακτορεία. το bitcoin κατέγραψε άνοδο μέχρι και 4,4% φτάνοντας στις 6.065,06 δολ., σημειώνοντας από την αρχή του έτους ράλι άνω του 60%.

Το bitcoin, το μεγαλύτερο και πιο γνωστό κρυπτονόμισμα, έχει φέτος καταγράψει άλμα άνω του 1.400%. Ωστόσο, από τότε που ανήλθε στα επίπεδα ρεκόρ των 20.000 δολαρίων πριν από 11 ημέρες, η πορεία του είναι καθοδική.

Το φράγμα των 5.000 αμερικανικών δολαρίων έσπασε για πρώτη φορά την Παρασκευή, η ισοτιμία bitcoin-δολαρίου. Μία ημέρα μετά, η ισοτιμία έχει υποχωρήσει κατά 0,6% και τώρα διαμορφώνεται στα 4.969,1$ για ένα bitcoin.

Μετατρέψτε χρήματα μεταξύ όλων των παγκόσμιων νομισμάτων χρησιμοποιώντας ενημερωμένες συναλλαγματικές ισοτιμίες.

δολαριο bitcoin

ll 【€1 = B0.00013924】 Μετατροπέας ευρώ Bitcoin. Δωρεάν online μετατροπή του νομίσματος με βάση τις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Μετατροπέας νομίσματος Ο μετατροπέας δείχνει τη μετατροπή του 1 ευρώ σε Bitcoin στις Πέμπτη, 9 Ιανουάριος 2020.

Σημερινή ισοτιμία Ευρώ – Δολλαρίου και πληροφορίες για το Δολλαριο Αμερικής (ΗΠΑ). Μετατροπή μεταξύ Ευρώ και Δολλάριο ΗΠΑ.

Σε χαμηλό τεσσάρων εβδομάδων έναντι ενός καλαθιού νομισμάτων υποχώρησε σήμερα το δολάριο, με το bitcoin να υφίσταται εκ νέου πιέσεις μετά την υποχώρησή …

ll 【€1 = $1.1108】 Μετατροπέας ευρώ δολάριο ΗΠΑ. Δωρεάν online μετατροπή του νομίσματος με βάση τις συναλλαγματικές ισοτιμίες. Μετατροπέας νομίσματος Ο μετατροπέας δείχνει τη μετατροπή του 1 ευρώ σε δολάριο ΗΠΑ στις …

Η ισοτιμία, ονομάζεται ο οικονομικός όρος που χαρακτηρίζει τη σχέση μεταξύ δύο νομισμάτων καθώς ορίζει και την πραγματική ανταλλακτική ισχύ του ενός νομίσματος με ένα άλλο.

Bitcoin: Πάνω από το όριο των 1000 δολαρίων – economy

Περιγραφή:
Πάνω από το ψυχολογικό όριο των 1.000 δολαρίων για πρώτη φορά εδώ και τρία χρόνια, σκαρφάλωσε η

Παρόμοια άρθρα από την κατηγορία "Bitcoins – ο δρόμος προς τον πλούτο":

Leave a Reply