Το ποσοστό Bitcoin πέφτει στα νέα

By | 2020-01-29

6) Υπάρχουν πολλά sites στα οποία κάποιος μπορεί να αγοράσει bitcoins αλλά και ανταλλακτήρια, στα οποία κάποιος μπορεί να τα ανταλλάξει με εθνικά νομίσματα. Εντούτοις, η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι αρκετοί πωλητές bitcoin δεν δέχονται χρηματοπιστωτικές συναλλαγές με τράπεζες.

Μερικές λέξεις του Bitcoin που ίσως ακούσετε. Το Bitcoin προσφέρει μια νέα προσέγγιση σε πληρωμές και ως εκ τούτου υπάρχουν μερικές λέξεις που μπορεί να γίνουν μέρος του λεξιλογίου σας.

Το 1% ως ποσοστό φαίνεται ελάχιστο, αλλά αν το βάλεις δίπλα στα τρισεκατομμύρια που διακινούνται από τα funds, αντιστοιχεί σε ένα τεράστιο ποσό χρημάτων.

Καλά νέα άκουσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, όσον αφορά τη μάχη για τη μείωση της ανεργίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το ποσοστό ανεργίας βρίσκεται στο 8,8% του ενεργού πληθυσμού…

Το Bitcoin έχει αποδειχτεί αξιόπιστο για χρόνια από το ξεκίνημά του και υπάρχει μεγάλη προοπτική για το Bitcoin να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Ωστόσο, κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει ποιο θα είναι το μέλλον για το Bitcoin.

Άλμα 9% για το Bitcoin Ενισχύθηκε κατά 9% το bitcoin τη Δευτέρα, ξεπερνώντας τα $11.000 για πρώτη φορά από το μέσο του Ιουλίου.

Η δοκιμή αποκάλυψε ότι η συχνότητα των 90Hz διατηρείται μόνο όταν η φωτεινότητα της οθόνης βρίσκεται πάνω από το 75%. Κάτω από αυτό το ποσοστό, ο ρυθμός ανανέωσης πέφτει στα

Poverty isn’t a lack of character; it’s a lack of cash | Rutger Bregman

Περιγραφή:
"Ideas can and do change the world," says historian Rutger Bregman, sharing his case for a provocative one: guaranteed basic …

Παρόμοια άρθρα από την κατηγορία "Κορυφαία άρθρα Bitcoin":

Leave a Reply