Η πολυπλοκότητα του bitcoin είναι

By | 2020-03-05

25/03/2019 · Στην περίπτωση του Bitcoin, όταν ολοκληρωθεί επιτυχώς το mining, ολοκληρώνεται ένα "block", που είναι η ψηφιακή δομή που ορίζει τον αριθμό-στόχο. Δηλαδή ο υπολογιστής που κάνει mining θα πρέπει να μαντέψει σωστά τον αριθμό του block.

Τώρα η δυσκολία εξόρυξης Bitcoin είναι ενεργοποιημένηένα ρεκόρ υψηλό 11,8 T. Από τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε κατά 115%, και από το τέλος του 2017, όταν η πρώτη κρυπτογράφηση έθεσε μια ιστορική μέγιστη τιμή $ 20,000, κατά 556%.

δημιουργός του Bitcoin, ηλεκτρονικό Bitcoin χρήματος, Bitcoin ASIC ανθρακωρύχος να αγοράσει, Bitcoin που δημιούργησε, 5 gh s bitcoin Miner, που δημιούργησε Bitcoin, Γιατί πέφτει συναλλαγματικής ισοτιμίας bitcoin, Bitcoin κέρδη χωρίς επενδύσεις …

Η ελάχιστη μεταδίδεται τιμή (χαμηλότερη αξία σύνθλιψη) – 10-8 Bitcoin – λέγεται «Satoshi» προς τιμήν του δημιουργού Satoshi Nakamoto, αν και χρησιμοποιείται σε τέτοιες περιπτώσεις, η λέξη «σεντ».

Λόγω του ότι το Bitcoin είναι ακόμα μια σχετικά μικρή αγορά σε σύγκριση με αυτό που θα μπορούσε να είναι, δεν λαμβάνει σημαντικά χρηματικά ποσά για να μετακινήσει την τιμή της αγοράς πάνω η κάτω και συνεπώς η τιμή ενός bitcoin είναι ακόμα πολύ ασταθής.

Η πολυπλοκότητα ενός αλγορίθµου εκφράζεται σαν συνάρτηση της διάστασης του υπό µελέτη προβλήµατος. Η διάσταση του προβλήµατος είναι το πλήθος των ατοµικών δεδοµένων για επεξεργασία.

Αρχικά, η εξόρυξή του είναι εύκολη και σχετικά μεγάλες ποσότητες είναι πιο εύκολα διαθέσιμες, προοδευτικά όμως γίνεται σπανιότερο έως ότου εξαντληθούν τα αποθέματα του πλανήτη. Ο ρυθμός παραγωγής bitcoin προσαρμόζεται …

Η θεωρία πολυπλοκότητας είναι το μέρος εκείνο της θεωρίας υπολογισμού, το οποίο ασχολείται με την κοστολόγηση των πόρων που απαιτούνται για την αλγοριθμική επίλυση ενός προβλήματος.

Παρόμοια άρθρα από την κατηγορία "Πώς να κερδίσετε χρήματα για bitcoins":

Leave a Reply