Ελεύθερη εγγραφή bitcoin

By | 2020-03-27

Η μικρότερη μονάδα ενός bitcoin ονομάζεται satoshi. Είναι εκατό εκατομμύριο από ένα bitcoin (0.00000001) – στις σημερινές τιμές, περίπου το ένα εκατοστό του ενός λεπτού. Αυτό μπορεί να επιτρέψει τις μικροσυναλλαγές που το παραδοσιακό χρήμα δεν επιτρέπει.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη αλλά η εγγραφή … Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την εργασία "Bitcoin: A Peer-to-PeerElectronic Cash System" ενός άγνωστου εως και τώρα εφευρέτη με το ψευδώνυμο Satoshi Nakamoto, το 2o Spoudase Festival τολμάει να καταπιαστεί με ένα …

Το δίκτυο bitcoin προστατεύεται κατά των διπλών δαπανών καταγράφοντας όλες τις συναλλαγές σε ένα ημερολόγιο (το blockchain) που είναι ορατό από όλους τους χρήστες και διασφαλίζει ότι όλα τα bitcoin που μεταφέρονται δεν είχαν προηγουμένως ξοδευτεί.

Νέα «κατρακύλα» για το Bitcoin, το οποίο έχασε και τα 4.000 δολάρια, υποχωρώντας ακόμη πιο κάτω. Στο 70% οι απώλειες του 2018. Έχασε το 35% της αξίας του μέσα σε μία εβδομάδα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη αλλά λόγο περιορισμένων θέσεων απαιτείτε εγγραφή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα εδώ.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη αλλά η εγγραφή απαραίτητη όπου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (το 70% θέσεων έχει καλυφθεί)

Όπως και την προηγούμενη χρονιά και φέτος η συμμετοχή και η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι ελεύθερη για όλους με μια απλή εγγραφή. Ο κύκλος μαθημάτων θα έχει διάρκεια δύο μηνών ενώ θα …

Μέσα σε 4 χρόνια τα bitcoin που δημιουργούνται με κάθε νέο block πέφτουν στο μισό. Τα τελευταία bitcoin θα δημιουργηθούν το 2140. Τότε ο συνολικός αριθμός των bitcoin που υπάρχουν θα …

Παρόμοια άρθρα από την κατηγορία "Πώς να κερδίσετε χρήματα για bitcoins":

Leave a Reply