Όλο το χρόνο bitcoin στο ευρώ

By | 2020-01-08

Λόγω του ότι αμφότερη η αξία του νομίσματος και το μέγεθος της οικονομίας του ξεκίνησε από το μηδέν το 2009, το Bitcoin αποτελεί αντιπαράδειγμα στην θεωρία …

Ένα πορτοφόλι Bitcoin είναι όπως ένα πορτοφόλι με μετρητά. Αν δεν θα κρατούσατε χίλια δολαρια στην τσέπη σας, ίσως να θέλετε να σκεφτείτε το ίδιο και για το Bitcoin πορτοφόλι σας.

Το πιο κοντινό που μπορεί να περιγράψει το πώς δουλεύει, είναι το e-banking. Το Bitcoin μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως τα συμβατικά δολάρια, ευρώ ή γιεν, τα οποία επίσης διακινούνται ψηφιακά.

Σε υψηλό έξι εβδομάδων φτάνει το δολάριο έναντι του γεν, καθώς ηρεμούν οι αγορές μετά τις ενδείξεις πιο ήπιων τόνων στο σινοαμερικανικό εμπορικό πόλεμο και ανοίγει η «όρεξη» των επενδυτών για ρίσκο.

Όπως είδαμε και πιο πριν, η όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα του Bitcoin τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει σε μία εκρηκτική αύξηση της τιμής του σε σχέση με τα “παραδοσιακά” νομίσματα όπως το δολάριο και το ευρώ. Ενώ το 2013, πέντε χρόνια μετά την δημιουργία του, ένα Βitcoin άξιζε …

4ημερες εκδρομές στην Κων\πολη όλο το χρόνο από τον Βόλο με 129 ευρώ! … σε πηγαίνει 4 μέρες στην Κωνσντανούπολη από 129 ευρώ, 12 μήνες τον χρόνο! … Μετά τον καφέ σας στο

Το ευρώ έχει χάσει το 80% της αξίας του σε σχέση με τον χρυσό από τότε που βγήκε στην κυκλοφορία. Να ξαναγυρίσουμε όμως στο Bitcoin. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτή η μείωση.

Όλο για αυτό μου μιλάει. Εμένα όμως η Σούλα, η κουμπάρα του μπατζανάκη μου που είναι τραπεζικός, μου το είπε καθαρά: Το Bitcoin είναι για αναρχικούς, παράνομους και αφελείς τζογαδόρους. Για τους υπόλοιπους είναι άχρηστο.

Mar 30, 2019 · Στο κάτω κάτω, το Bitcoin είχε φτάσει τα 19783 δολάρια το ένα. Αν κάποιος έχει χρήματα που του περισσεύουν και θέλει να τα αξιοποιήσει με αυτό τον τρόπο, δεν μπορεί να τον εμποδίσει κανείς.

Όλο το σχέδιο του Υπ. Εργασίας για την ένταξη του ΛΕΠΕΤΕ στο Επικουρικό Ταμείο … δεν θα πρέπει να συνεχίσει να καταβάλλει 40 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο για το ΛΕΠΕΤΕ, οδηγώντας σε κατάσταση …

Άδωνις Γεωργιάδης: Λεφτά για 13η σύνταξη δεν υπάρχουν – Τώρα ό,τι συμβαίνει 04/01/2020 | OPEN TV

Περιγραφή:
Subscribe to OPEN: http://bit.ly/2uV7vyj Άδωνις Γεωργιάδης: Λεφτά για 13η σύνταξη δεν υπάρχουν – Τώρα ό,τι συμβαίνει …

Παρόμοια άρθρα από την κατηγορία "Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε για το Bitcoins":

Leave a Reply