Είναι bitcoin νόμιμη ή όχι στην Ελλάδα

By | 2020-03-27

Μπορεί ο πληρωτής να ακυρώσει την πληρωμή που έκανε με Bitcoin; Αυτό είναι δυνατόν με πληρωμές με πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες και Paypal, αλλά είναι αδύνατον με Bitcoin. Μόνο ο παραλήπτης της πληρωμής μπορεί να επιστρέψει τα Bitcoin, εαν το επιθυμεί.

Το BitcoinX.gr είναι το πρώτο ελληνικό news portal σχετικά με το εναλλακτικό ψηφιακό νόμισμα Bitcoin, με πληροφορίες, επεξηγήσεις κι οδηγούς για τη σωστή χρήση του.

Προσοχή, δεν είναι αστείο: Στην περίπτωση που ένας πελάτης ξενοδοχείου πεθάνει μέσα σε αυτό, τότε ο ξενοδόχος μπορεί να ζητήσει αποζημίωση από τους… συγγενείς του! Από την άλλη, εάν πάτε να …

Όπως ακριβώς και το δολάριο, το Bitcoin μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ευρύ φάσμα σκοπών, κάποιοι από τους οποίους μπορούν να θεωρηθούν νόμιμοι ή όχι σύμφωνα με τους νόμους της κάθε δικαιοδοσίας …

Από εστιατόρια, φαρμακεία, εταιρείες ηλεκτρονικών και επίπλων μέχρι δικηγορικά γραφεία, μικροβιολογικά ιατρεία, γιατρούς, σούπερ μάρκετ και ενοικιαζόμενα δωμάτια περιλαμβάνει η λίστα των επιχειρήσεων που δέχονται να πληρωθούν σε bitcoins στην Ελλάδα.

15/11/2019 · Τέλος η καλύτερη λύση είναι να κάνετε μια δωρεάν εγγραφή στην Bitpanda και να τα στείλετε μετά στον τραπεζικό σας λογαριασμό (αφου κάνετε την μετατροπή από Bitcoin σε ευρω) ή να τα στείλετε σε Skrill ή Neteller.

30/03/2019 · Το Bitcoin ήταν το πρώτο νόμισμα στην ιστορία που ουσιαστικά επιτρέπει στον οποιονδήποτε να το δημιουργήσει, όχι μόνο σε κρατικά νομισματοκοπεία. Θεωρητικά, οποιοσδήποτε στο σπίτι του μπορεί …

17/01/2014 · Κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας τα πάντα για το Bitcoin. Στο σημερινό άρθρο, "Bitcoin για αρχάριους", θα μάθετε όσα χρειάζεστε για μια καλή αρχή!

Παρόμοια άρθρα από την κατηγορία "Κορυφαία άρθρα Bitcoin":

Leave a Reply