Την άνοδο και την πτώση του bitcoin

By | 2020-01-09

Μήπως είστε Weak Hand; Ένα μάθημα από την άνοδο και πτώση του Bitcoin. Έφτασε τα $8.500 σε ξέφρενο ράλι και μετά έχασε $.2000 εν ριπή οφθαλμού.

Το bitcoin υπέστη τη μεγαλύτερη πτώση του στο πρώτο τρίμηνο έτους φέτος, με την τιμή του να κάνει βουτιά 48%, ενώ τον Δεκέμβριο είχε φθάσει στο ιστορικά υψηλό επίπεδο των 20.000 δολαρίων.

Η Coinbase αγοράζει σταθερά κάθε μήνα 20.000 Bitcoin και από 6.000 η Greyscale και η Square (Twitter). Την προηγούμενη φορά που το Bitcoin διέσπασε το επίπεδο των 6.000 δολαρίων, δεν υπήρχαν όλοι αυτοί οι μεγάλοι αγοραστές.

Στα τέλη του 2016, με την Κίνα εν μέσω πιστωτικής επέκτασης, διογκούμενων «κόκκινων» δανείων, με μια οικονομία εύθραυστη και με επικείμενη – τότε – την ανάληψη προεδρικών καθηκόντων στις ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ, η οποία θα πίεζε εμπορικά το Πεκίνο, κεφάλαια διέρρεαν με …

Λουκάς Καβακόπουλος. Όλοι οι «νεοφιλελεύθεροι» ας διαβάσουν προσεκτικά το άρθρο του Ρουμπινί για το Bitcoin και την φιλοσοφία πίσω του και ας αναλογιστούν σε τι τελικά πιστεύουν και οι ίδιοι.

Το Bitcoin καταγράφει σημαντική πτώση 12%, το μεσημέρι της Πέμπτης, με την τιμή του κρυπτονομίσματος να διαμορφώνεται στα 11.383 δολάρια, μετά το υψηλό 18 μηνών που σημειώθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, πλησιάζοντας τα 14.000 δολάρια (πάνω από 12.000 ευρώ).

Σημαντική πτώση καταγράφει σήμερα το bitcoin, θέτοντας σε κίνδυνο την συνέχιση των έξι διαδοχικών ανοδικών εβδομάδων, καθώς καταγράφει την μεγαλύτερη ημερήσια πτώση του σε διάστημα άνω του ενός έτους, με αρκετούς να …

Το Bitcoin υποχώρησε για λίγο κάτω από τα 10.000 δολάρια τη Δευτέρα, ύστερα από άλλο ένα sell-off το σαββατοκύριακο, κατά το οποίο σειρά ψηφιακών νομισμάτων είδαν την αξία τους να μειώνεται κατά έως και

Μόνο χθες, το κρυπτονόμισμα κατέγραψε βουτιά 10,4%, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ημερήσια πτώση του από τις αρχές του έτους. Πριν από λίγο κατέγραψε άνοδο 0,5% στα 10.245.

Μόνο χθες, το κρυπτονόμισμα έκανε βουτιά 10,4%, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ημερήσια πτώση του από τις αρχές του έτους. Πριν από λίγο σημείωσε άνοδο 0,5% στα 10.245.

Πτώση του ελληνικού χρηματιστηρίου -15% 2008

Περιγραφή:
το είχε καταγράψει ο 8χρονος γιός μου.

Παρόμοια άρθρα από την κατηγορία "Bitcoins - ο δρόμος προς τον πλούτο":

Leave a Reply