Αγοράστε bitcoins με μια κάρτα της εθνικής τράπεζας της ελλάδας

By | 2020-01-21

Η προπληρωμένη άυλη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας για συναλλαγές από απόσταση εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια…

Η χρεωστική κάρτα Debit Mastercard της Εθνικής Τράπεζας, σας παρέχει ευκολία, ασφάλεια, ταχύτητα σε όλες σας τις συναλλαγές σε εκατομμύρια επιχειρήσεις με φυσικά ή ηλεκτρονικά σημεία πώλησης με το σήμα Mastercard σε όλον τον κόσμο.

Για να αποκτήσετε την κάρτα Ethnocash Plus, μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος ( Κύπρου) Λτδ.

Θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία πηγαίνοντας στη σελίδα της VirWox που είναι ένα εικονικό παγκόσμιο ανταλλακτήριο και θα μας βοηθήσει να αγοράσουμε Bitcoins με μια χρεωστική κάρτα. Ο …

αγοράστε bitcoins με μια κάρτα της εθνικής τράπεζας της ελλάδας

Μέσω της τεχνολογίας (contactless) ανέπαφων συναλλαγών, η νέα πιστωτική κάρτα Visa της Εθνικής Τράπεζας παρέχει πρόσθετη ευκολία και ταχύτητα στις αγορές σας σε επιχειρήσεις που διαθέτουν τα ειδικά τερματικά με το σήμα …

Βρέθηκε χρεωστική κάρτα από αναγνώστη του LamiaReport. Αν είστε ο κάτοχος μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6934944207.

Η «Κάρτα του Αγρότη» Debit Mastercard είναι ιδιοκτησία της Εθνικής Τράπεζας και εκδίδεται υπό τους όρους και προϋποθέσεις που έχουν συμφωνηθεί με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Μέσω του εκτεταμένου δικτύου i-bank ATM της Εθνικής Τράπεζας, καθώς και του δικτύου ATM των άλλων τραπεζών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η ΕΘΝΟCASH PLUS σας επιτρέπει να διενεργείτε μία ευρεία σειρά τραπεζικών συναλλαγών εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι η κεντρική τράπεζα της χώρας και αποτελεί αναπόσπαστο μέλος του Ευρωσυστήματος. Επισκεφτείτε το site για να μάθετε περισσότερα.

Μαζί σου θα τα πάρεις;; (ΑΤΜ χωρίς χρήματα)

Περιγραφή:
Το σατυρικό αυτό βίντεο γυρίστηκε τον Απρίλιο του 2020, αρκετές εβδομάδες μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην…

Παρόμοια άρθρα από την κατηγορία "Όλα για την αγορά και πώληση bitcoin":

Leave a Reply