Σχετικά με την απαγόρευση των bitcoins

By | 2020-01-09

Την ώρα που η Νordea, η μεγαλύτερη τράπεζα της Σκανδιναβίας, απαγορεύει στους εργαζόμενους της να κάνουν συναλλαγές σε bitcoin και στα άλλα κρυπτονομίσματα, οι εποπτικές αρχές κρατούν τις αποστάσεις τους, αφήνοντας τις εταιρίες να εφαρμόσουν τους δικούς τους κανονισμούς.

Xiaomi Youpin – Παρουσίασε συσκευή που κρατάει τα πόδια μας ζεστά τον χειμώνα! Γερμανικός τύπος – Εάν εξαιρεθεί η Huawei από την κατασκευή του 5G θα μας πάει πάρα πολλά χρόνια πίσω!

Η τιμή του στα εγχώρια χρηματιστήρια έκανε βουτιά έως και 21% το μεσημέρι στα 18,3 εκατ. γουόν (12.638,52 στερλίνες) μετά τις δηλώσεις του υπουργού, ενώ εξακολουθεί να διαμορφώνεται περίπου 30% …

Η επίσημη σειρά των αρχών της ΛΔΚ δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί. Επιπλέον, όλες οι ανταλλαγές πρέπει να ετοιμάσει ένα σχέδιο για την έξοδο από cryptocurrency από την αγορά έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Εγχειρίδιο σχετικά με την ευρωπαϊκή νομοθεσία κατά των διακρίσεων Η ευρωπαϊκή νομοθεσία κατά των διακρίσεων, όπως συγκροτείται από τις οδηγίες της ΕΕ για την

Μια διεύθυνση Bitcoin είναι παρόμοια με μια φυσική διεύθυνση ή ένα email. Είναι η μόνη πληροφορία που χρειάζεται να δώσετε σε κάποιον για να σας πληρώσει με Bitcoin. Ωστόσο, μια σημαντική διαφορά είναι ότι η κάθε διεύθυνση θα πρέπει να χρησιμοποιείται για μία και μόνο συναλλαγή.

Προς διευκόλυνση των αναγνωστών να αναφέρουμε πως Παράγωγα είναι τα συμβόλαια των οποίων η αξία εξαρτάται από την αξία άλλων προϊόντων (όπως π.χ. το Bitcoin), με τα οποία είναι συνδεδεμένα.

Νέα για τον κόσμο του Bitcoin, οικονομία, χρηματιστήριο, αγορές, πολιτική, διεθνή, ελλάδα, υγεία …

Η τράπεζα της iNdia επανεξέτασε πρόσφατα την απαγόρευση κρυπτοσυμβολαίων στην Ινδία …

Jack Ma on the Future of Bitcoin

Περιγραφή:
Jack Ma, the founder and executive chairman of Alibaba Group, answered a question about the future of

Παρόμοια άρθρα από την κατηγορία "Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε για το Bitcoins":

Leave a Reply